HomeProductenNieuwsDynea®ProjectenVideo'sOver onsVacaturesContact

Bijlard International ontvangt attentie Dag van de 1000 voorbeelden

Al enkele jaren werkt Bijlard International samen met de gemeente Zoetermeer en Werkgeverspunt Zuid Holland Centraal (ZHC) bij het tewerkstellen van arbeidskrachten. Via deze weg worden mensen geholpen die op een of andere manier moeilijk in het arbeidsproces geraken en bedoeld om zelfstandig een inkomen op het niveau van het wettelijk minimumloon te verdienen.

Werkzoekenden worden gedurende het proces continue gevolgd en begeleid. Vaak resulteert het in een vast contract bij een werkgever.
 
Vele arbeidskrachten zijn via Bijlard aan werk geholpen en hebben een goede start gehad om aan een carriere te werken. De Zoetermeerse lijm- en kitproducent ontving donderdag 14 maart van accountmanager Elles van Osnabrugge van Zuid Holland Centraal een attentie, waarmee het bedrijf op deze manier wordt bedankt voor de bijdrage die het levert.
 
Bijlard International is er trots op een “inclusief” bedrijf te zijn en hoopt dat men in de toekomst door de groei van het bedrijf nog meer gebruik kan maken van deze arbeidspool. 

Facebook Twitter Google+ Andere share mogelijkheden

Datum: 15-03-'19

< Terug naar overzicht

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen in uw vakgebied?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief:


aanmelden
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten