HomeProductenNieuwsDynea®ProjectenVideo'sOver onsVacaturesContact

"Het persoonlijk contact is net zo belangrijk als de kwaliteit van het product"

Een goed product kan bijna ieder bedrijf aanbieden. Sterker: slechte kwaliteit wordt bijna niet meer geproduceerd. Er zijn vanzelfsprekend kwaliteitsgradaties, zeker bij de vele verschillende soorten lijm, maar eigenlijk gaat het bij de keuze van de juiste leverancier en producent om meer dan alleen de kwaliteit.

Bart Verschoor van Verschoor Design noemt dit de gunfactor. Het vertrouwen in de leverancier of een bepaalde medewerker kan doorslaggevend zijn bij de keuze voor lijmen, kitten en aanverwante producten. Hij verklaart zijn keuze om met Bijlard in zee te gaan. “Ik ken accountmanager Sven Westerholt al lange tijd. Wij leerden elkaar kennen toen wij ons plaatmateriaal bij Baars & Bloemhoff bestelden. Die relatie was meer dan zakelijk. Op het moment dat hij daar vertrok zijn we eigenlijk contact blijven houden. Daarom gaf ik hem ook de kans om de producten van Bijlard bij ons te introduceren. Omdat hij er voor koos om juist daar te gaan werken, gaf hij tevens aan ook in hun producten te geloven. Dat was voor mij een positief signaal.”
 
Verschoor Design staat vooral bekend als maker van design meubilair op maat. “De wensen en voorkeuren van de klant staan bij mij centraal, maar vaak hoor ik: teken jij het maar volgens je eigen visie uit. Daar vertrouwen de mensen dus op. Die ontwerpen maak ik in 3D. Dat geeft de klant het beste beeld hoe het meubel eruit komt te zien en het is tevens ideaal om veranderingen in aan te brengen. Als ontwerper is het prettig om die vrije hand te krijgen.” De opdrachten die Verschoor krijgt, zijn zowel afkomstig van particuliere als zakelijke opdrachtgevers. “Soms zijn het kasten voor een woning, maar het kan ook om design gaan dat in een winkel wordt toegepast.”
 
 
Een jaar of vijf geleden kwam Verschoor door de overstap van Sven Westerholt dus in contact met Bijlard. “Ik kende het bedrijf wel en ze zijn in de afgelopen jaren ook flink gegroeid. Dat er steeds meer klanten bij hen zijn bijgekomen, is natuurlijk ook niet voor niks. Welke producten ik van hen gebruik? Zowel diverse speciale lijmen als de V3 laklijm, maar ook aanverwante producten zoals schuurpads en andere schoonmaakartikelen. Bijna alles wat ik op dat gebied kan gebruiken, koop ik bij Bijlard. En dat is dus ontstaan door het goede contact dat ik met Sven had. Daardoor heb ik met het hele bedrijf een prima relatie. Altijd ontvang ik uitnodigingen voor de beurzen waar ze staan. Bovendien hebben ze de producten die wij nodig hebben altijd op voorraad. Als ze met iets nieuws op de markt komen en het is voor ons onbekend, dan sturen ze altijd een monster op om de lijm of kit te proberen. Dat geeft die persoonlijke band prima weer en dat is voor mij dus net zo belangrijk als de kwaliteit van het product zelf. Ik heb van de keuze voor deze samenwerking dan ook geen moment spijt gehad.”
 
Geplaatst in Binnenwerk juni-editie    www.binnenwerk-online.nl
http://www.verschoor-design.nl
 

Facebook Twitter Google+ Andere share mogelijkheden

Datum: 20-06-'16

< Terug naar overzicht

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen in uw vakgebied?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief:


aanmelden
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten