HomeProductenNieuwsDynea®ProjectenVideo'sOver onsVacaturesContact

Oktober beurzenmaand!! UPDATE!!!!!

Vanaf zondag 21 oktober zal Bijlard International in Gent aanwezig zijn op de Belgische technologische vakbeurs voor de houtbewerking Prowood. De beurs in Gent duurt 5 dagen en eindigt op 25 oktober. U vindt ons in hal 1, stand 1213. Wilt u Prowood bezoeken? Lees dan verder!

Registreer u dan op de website van de beurs, https://www.prowood-fair.be/nl/tickets en vul de code BIJ270 in. U ontvangt dan per e-mail uw gratis toegangskaart!! 

Bijlard International zal op Prowood ook een noviteit laten zien:  de Bijlard Aandrukroller Extreme. Een nieuwe en verbeterde versie van de bestaande aandrukroller; Een nieuw ontwikkelde professionele aandrukrol, specifiek bedoelt om een gelijkmatige druk uit te oefenen op HPL, fineer en vlakke oppervlakken, daar waar contactlijm is toegepast. De twee lagen die voorzien zijn van een lijmfilm, worden zo goed tegen elkaar gedrukt.
Een sterker en steviger ontwerp en een bredere rol garanderen een lange levensduur en de grotere kunststof handgrepen zorgen voor een goede grip, zodat u maximale kracht kunt uitoefenen op de gelijmde materialen. De sterke rubber rol is voorzien van een kunststof kern. Tevens is de rol makkelijk op te bergen door een magneet op het handvat. Een must-have voor elke professional!


U bent welkom op onze stand voor een kop koffie en een goed gesprek!

                                 

Facebook Twitter Google+ Andere share mogelijkheden

Datum: 27-09-'18

< Terug naar overzicht

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen in uw vakgebied?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief:


aanmelden
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten