HomeProductenNieuwsDynea®ProjectenVideo'sOver onsVacaturesContact

Over ons en onze lijmen

Sinds 1956 ontwikkelt, produceert en verdeelt Bijlard International lijmen en kitten voor de professionele markt. Bijlard heeft in al die jaren een zeer trouwe klantenkring opgebouwd en veel klanten van het eerste uur gebruiken tot op de dag van vandaag tot volle tevredenheid onze producten.

 

Wij leveren lijmen die afgestemd zijn op de wensen van de klant. Ons eigen laboratorium staat garant voor de constante kwaliteit en ontwikkeling van nieuwe en nog betere producten. Ons assortiment bevat milieuvriendelijke, ongevulde, aromaat-vrije en gebruiksvriendelijke lijmen en kitten van uitzonderlijke kwaliteit. Onze producten vinden hun weg naar de houtverwerkende industrie, interieurbouw en vloerbranche. Met gratis advies op de werkvloer en mogelijkheden om productieprocessen goedkoper en/of efficiënter te laten verlopen is Bijlard méér dan een leverancier: wij zijn uw partner!

 

Klantgerichtheid, snelle levering en een uitstekende service zijn naast de kwaliteits- en milieueisen de belangrijkste pijlers van ons bedrijf.

Onze lijmadviseurs staan u graag te woord en kunnen u helpen bij de juiste lijmkeuze. Ook projectbegeleiding hoort tot hun takenpakket.
 


Sales Manager Ted Engelen

Tel: +31 6 22 45 27 47
Stuur een mail aan Ted

Ted is verantwoordelijk voor het rayon Zuid-Holland, Noord-Holland, Friesland, Groningen en Drenthe, voor alle branches. U kunt hem vragen stellen over alle producten van Bijlard en Dynea. Ted is verantwoordelijk voor alle Belgische klanten van Dynea.
 Accountmanager Dick Heijster

Tel: +31 6 38 82 67 16
Stuur een mail aan Dick

Dick is verantwoordelijk voor alle parket- en woninginrichtersklanten in heel Nederland. Dick heeft jarenlange ervaring in de vloerenbranche en u kunt hem alles vragen over de Floor producten van Bijlard.

 
 

Accountmanager Rupert Agnes

Tel: +31 6 13 06 99 23

Stuur een mail aan Rupert


Rupert is verantwoordelijk voor het rayon Utrecht, Gelderland en Overijssel. U kunt hem alles vragen over producten van Bijlard en Dynea. 

 

Accountmanager Sven Westerholt

Tel: +31 6 20 60 03 95

Stuur een mail aan Sven

Sven is verantwoordelijk voor het rayon Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg. U kunt hem alles vragen over de producten van Bijlard en Dynea.Accountmanager Ilse Emeis

Tel: +31 6 13 08 22 32
 
 
Ilse is verantwoordelijk voor alle klanten van het FLOOR assortiment in Zeeland, Noord-Brabant en Limburg.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen in uw vakgebied?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief:


aanmelden
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten