Home Producten Uw eigen Private Label? Blog Contact

SEBO Keurmerk wederom overhandigd aan Bijlard InternationalZoetermeer, 25 augustus 2020.

Deze week ontvangen diverse ondernemers het Zoetermeerse keurmerk voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door de bijzondere omstandigheden bezoekt wethouder Jan Iedema (economie) sommige ondernemers persoonlijk.


 
De economiewethouder vervolgt zijn SEBO tour, die eind juli van start ging. “Ondernemers hebben veel te verduren gehad de afgelopen periode. Ik ga dan ook graag persoonlijk bij ze langs en maak er gewoon een tour van. Met trots praten ze over hun onderneming, hun betrokkenheid bij onze stad en de wijze waarop ze bijdragen aan een sociaal ondernemersklimaat.”,  licht wethouder Iedema toe.
 
SEBO tour
Leverancier en producent van lijmen en kitten Bijlard International en het groen, grond en infrabedrijf J. Glijnis B.V. ontvingen als eerste het keurmerk. Creatief bureau GivingBrandsEnergy (GBE), bouwbedrijf Dura Vermeer en expert verbinder Harry Lamers ontvangen het keurmerk tijdens de eerste gezamenlijke uitreiking in De Kapelaan, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Wethouder Jan Iedema rond de week af met een bezoek aan verhuisbedrijf Henneken, verzorgingsspecialist Allround Beauty en audiovisueel bedrijf NFGD. De SEBO tour startte eind juli met een bezoek aan 42 B.V., Vermeulen Groep B.V. en The Old Pal.
 
SEBO keurmerk
Zoetermeer waardeert ondernemingen die zich onderscheiden op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom is het SEBO keurmerk in het leven geroepen, het keurmerk voor Sociaal Economisch Betrokken Ondernemen. In aanmerking komen ondernemingen die van meerwaarde zijn voor Zoetermeer en dit zichtbaar maken door bijvoorbeeld werkgelegenheid te bieden voor kwetsbare groepen, zich in te zetten voor sociale- en maatschappelijke doelen in Zoetermeer en samen te werken met andere partijen zoals de gemeente of het onderwijs. Meer informatie is te vinden op de gemeentelijke website. 

 
 


YouTube Facebook Twitter Andere share mogelijkheden

Datum: 31-08-'20

< Terug naar overzicht

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen in uw vakgebied?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief:


aanmelden
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten