HomeProductenNieuwsDynea®ProjectenVideo'sOver onsVacaturesContact

Seminar T&G wood en Bijlard International groot succes!!

Begin februari was al aangekondigd dat T&G Wood International BV en Bijlard International de handen ineen hebben geslagen. Sinds 1 februari 2018 is T&G Wood een officieel verkooppunt van de BIjlard FLOOR-producten geworden.

Naar aanleiding hiervan hebben T&G Wood en Bijlard International afgelopen maandag 12 maart 2018 een seminar gehouden bij T&G Wood in Ede. Na ontvangst en een welkomstwoord van Bart Coenen en Peter Bijlard werden de aanwezigen aan de hand van de ervaren Dick Heijster meegenomen in een interessant verhaal over dekvloerherkenning in combinatie met en de toepassing van het juiste Bijlard FLOOR-product op deze dekvloer. Het verhaal van Dick zorgde voor een interactieve theorieles. De aanwezige parketteurs stelden vragen en maakten veel notities.
 
Na een korte pauze werden de aanwezigen meegenomen voor een demonstratie in de praktijk. Hier werd een stukje egaliseren getoond en kwamen de diverse lijmproducten aan bod uit het FLOOR-assortiment. 
 
In het bijzonder was er veel aandacht voor de innovatieve MS Floor Booster. Deze milieuvriendelijke, supersnelle activator brengt de doordroging van de MS Floor terug tot wel 45 minuten. Hierdoor is de vloer na 1 uur alweer beloopbaar en kan deze na 2 uur alweer worden belast. Dit betekent dat dezelfde dag de meubels alweer op de gelijmde vloer kunnen. 
 
Als afsluiter van de geslaagde avond werd er onder de aanwezigen een cheque verloot, die kan worden besteed aan Bijlard FLOOR-producten.

Heeft u interesse in de Bijlard FLOOR-producten? Deze zijn direct uit voorraad leverbaar bij T&G Wood te Ede. Voor vragen, opmerkingen en/of een passend advies kunt u contact opnemen via verkoop@tg-wood.com. 


Facebook Twitter Google+ Andere share mogelijkheden

Datum: 15-03-'18

< Terug naar overzicht

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen in uw vakgebied?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief:


aanmelden
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten