HomeProductenNieuwsDynea®ProjectenVideo'sOver onsVacaturesContact

T&G Wood officeel dealer van Bijlard FLOOR-producten.

Sinds 1 februari zijn alle FLOOR-producten van Bijlard International uit voorraad leverbaar bij T&G Wood. De Zoetermeerse lijmproducent was al langer op zoek naar een partner in het midden/oosten van het land.

Deze partner moest passen binnen de strategie van het bedrijf, zodat wij een vertrouwd afhaalpunt konden creëren in dat deel van het land. T&G Wood is zeer content dat zij officieel dealer zijn geworden van Bijlard.
 
"Wij leverden al enkele producten van deze fabrikant aan onze relaties maar wij merkten dat er steeds meer vraag kwam naar de andere producten", aldus T&G wood "En de contacten waren er al, dus twijfel over de opname van het complete assortiment was er niet. Wij leveren al sinds het jaar 2000 exclusieve houten vloeren, die de allerbeste lijmen verdienen."
 
Peter Bijlard verklaart dat dit voor beide bedrijven een mooie stap is. Daarom zijn wij blij dat een gerenommeerd bedrijf met een uitstekende naam als T&G Wood ons complete assortiment wil verdelen.
 
In maart zullen Bijlard International en T&G Wood workshops organiseren voor alle klanten. Meer informatie daarover volgt later. 

Facebook Twitter Google+ Andere share mogelijkheden

Datum: 13-02-'18

< Terug naar overzicht

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen in uw vakgebied?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief:


aanmelden
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten